Royals Dogwalking & hondenoppas

Eindelijk eens op vakantie met een gerust hart? Laat de honden lekker thuis! U vertrekt op vakantie en heeft nog geen oppas voor uw honden? Lange werkdagen en u heeft geen tijd om 's middags uw hond uit te laten? U heeft een onaangename ziekenhuisopname in het verschiet? U had in het verleden een slechte ervaring met opvang in een dierenpension? Wij zorgen nu voor jullie lieve viervoeters !


Royals hondenwandelaar en hondenoppas

Dogwalking

Elke hond heeft nood aan beweging maar als full-time werknemer is het soms moeilijk om je hond voldoende uit te laten. Wij bieden hondenwandelingen aan, waarbij we jouw hond voor 15, 30 of 45 minuten uitlaten.

Oppas aan huis

Moet je een hele dag weg of ga je op reis maar wil je je honden toch in vertrouwde omgeving laten? Dan bieden wij je dé oplossing. Met onze huisbezoeken houden wij jouw hond gezelschap bij jouw thuis. We zorgen ervoor dat hij voldoende aandacht, verzorging en activiteit krijgt.

Hondentrimsalon Maldegem
Mijn naam is Jochen , zelf heb ik vier honden. Een Amerikaanse stafford, 2 samojeeds en een chowchow. Mijn vrouw is hondentrimmer  dus ik kom dagelijks in contact met honden. Ik heb ook een opleiding gedragstherapie   gevolgd. Daar ik een grote hondenliefhebber ben wil ik méér doen ! Meer voor jullie en meer voor mezelf.

Elke hond verdiend een goede verzorging, ook als de baasjes even op vakantie zijn of gewoon gaan werken. Ik werk in een straal van 15 km van mijn woning gerekend (>15km: +0.50eur/km) Heeft u nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met mij, dit kan op het nummer 0496 32 28 10 of royalstrimsalon@hotmail.com


Contacteer ons


Vul je gegevens in
Kies een dienst
Royals
Bij Royals komt jouw hond op de eerste plaats! Wij doen er alles aan om jouw hond te verwennen.
Contact
Aardenburgkalseide 336 c
9990 Maldegem, Oost-Vlaanderen
0496 32 28 10
royalstrimsalon@hotmail.com