Ontdek onze diensten


Dogwalking

Elke hond heeft nood aan beweging maar als full-time werknemer is het soms moeilijk om je hond voldoende uit te laten. Wij bieden hondenwandelingen aan, waarbij we jouw hond voor 15, 30 of 45 minuten uitlaten.

Oppas aan huis

Moet je een hele dag weg of ga je op reis maar wil je je honden toch in vertrouwde omgeving laten? Dan bieden wij je dé oplossing. Met onze huisbezoeken houden wij jouw hond gezelschap bij jouw thuis. We zorgen ervoor dat hij voldoende aandacht, verzorging en activiteit krijgt.

Mini wandeling
15 minuten

De oppas komt bij u langs voor een korte plasjesstop. Wij zijn ongeveer 10 min. onderweg met uw hond. Eventuele kleine ongelukjes worden opgekuist.

Tip

Deze dienst is ideaal voor hondjes die geen hele dag alleen kunnen blijven en gedurende de dag een klein plasje moeten kunnen doen!

Honden uitlaten en hondenoppas

Kleine wandeling
30 minuten

De oppas komt bij u langs voor een wandeling met de hond. We zijn ongeveer 25 min. onderweg met uw hond. Na het thuisbrengen en het verdiende snoepje laten wij uw hond veilig thuis achter.

Grote wandeling
45 minuten

De oppas komt bij u langs voor een wandeling met de hond. Wij zijn ongeveer 40 min. onderweg met uw hond.

Hoe verloopt een huisbezoek?


1. Bij aankomst aan de woning gebeurt er eerst een inspectieronde. Alle ramen, deuren en luiken worden nagekeken en gecheckt op gebreken of onregelmatigheden. Indien er geen speciale zaken opgemerkt worden, zal onze oppas de woning betreden.

2. Na binnenkomst worden eerst de honden begroet en geknuffeld. Terwijl de oppas zijn spullen wegzet, krijgt het huisdier een snoepje (indien toestemming eigenaars) ter verwelkoming. Bij een huisbezoek moeten de honden altijd gezien worden om zeker te zijn dat ze fysisch in orde zijn. Onze eerste zorg gaat steeds naar de hondjes !

3. Daarna volgt de wandeling met uw honden. Dit kan op aanvraag 10-30-45min lang zijn.  

4. De eetbakjes worden weggenomen, ontdaan van vorige etensresten, en gereinigd met detergent, alvorens deze opnieuw te vullen. De plaats rond de etensbakjes wordt schoon gemaakt.  Wanneer de dieren eten, worden de bijkomstige taken uitgevoerd.

5. Indien de klant dit wenst, gebeuren nu de extra taken. Plantjes water geven, de brievenbus legen, vuilnis buiten dragen, zijn taken die op aanvraag mogelijk zijn.

6. Na het afwerken van de takenlijst, volgt nu het knuffel- en speelmoment. Onze oppassers hebben steeds een goedgevulde tas vol speelgoed bij, om de dieren die interesse hebben, bezig te houden. Honden die houden van knuffelen krijgen op dit moment de nodige liefde en aandacht.  

7. Op het einde van de oppastaak, worden alle dieren en kamers gecontroleerd, zodat er geen dieren opgesloten worden. Na een laatste knuffel vertrekt onze oppas naar een volgende klant.

Royals
Bij Royals komt jouw hond op de eerste plaats! Wij doen er alles aan om jouw hond te verwennen.
Contact
Aardenburgkalseide 336 c
9990 Maldegem, Oost-Vlaanderen
0496 32 28 10
royalstrimsalon@hotmail.com